donderdag 5 november 2015

Jonge Meisjes overdag op straat lastig gevallen door godsdienstwaanzinnigen: Hoofddoek of klappen !


Jonge meisjes worden geweldadig lastig gevallen door Geloofswaanzinnige lichtgetinte jongens  In de Utrechtse Straten.  Hoofddoek of klappen: 
Schiphol, Nederland (of wat er nog voor doorgaat), donderdag- op vrijdag 5-6 november 2015


Onderwerp: Mishandeling van seculiere Meisjes door Geloofswaanzinnige jongeren.


L.S

In de nacht van donderdag- op vrijdagnacht welke valt op de 45e week op het oneven jaar bericht ik u thans inhoudelijk als volgt:

Het volgende schokkende en geverifieerde bericht deel ik u mede: 

Een (met haar telefoon spelend) meisje, van Griekse komaf is zo'n anderhalve week geleden aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht lastig gevallen door een groep godsdienstwaanzinnige lichtgetinte jongens, met een islamitische achtergrond, welke haar bij de arm pakte en op dwingende harde toon vroegen waarom zij geen hoofddoek op had. 
Ze vervolgden met het scanderen van krachttermen als hoer, en onzedige teringhoer, varken etc.
Er werd verteld dat zij een hoofddoek moest gaan dragen , anders zou ze problemen krijgen.
Ze moest de Koran maar gaan lezen omdat ze een slecht mens was, een vieze gore slet, net als alle andere Nederlandse vrouwen.

Toen het meisje liet merken dat het de zaak niet was van deze groep barbaren, begonnen ze haar te slaan, waarop de moeder van het meisje, die een aantal meter verderop liep snel terugliep en ingreep, waarop ze duidelijk maakte dat ze niet gediend was van hun godsdienst, en maar iets anders met de Koran moesten gaan doen, dan onschuldige jonge meisjes  lastig vallen.

Het extremisme uit zich nu op straat, zonder enige schroom en de politie doet hier niets aan. Aangifte wordt niet eens aangenomen, en men staat een beetje schamper te lachen als je aangifte wilt doen, weet ik uit eigen recente ervaring.

Het ernstige is dat wij, als nette Nederlanders, worden gediscrimineerd, door mensen die niet thuis horen in de westerse wereld en derhalve op het vliegtuig met een oprotpremie gevlogen dienen te worden naar een land waar wel ruimte is voor zulk verderfelijk gedrag, en zulk een verderfelijke, barbaarse, discriminatoire manier van godsdienstbeleving. 

Échte Nederlanders, Houdt u sterk, houdt u vrij van Godsdienstwaanzin en accepteer geen grote mond, grijp in waar nodig, en accepteer geen geweld! 

Eelco Vonkert

Zwicht nooit, maar dan ook NOOIT voor Tirannie !